Nacházíte se na: Theofil > Sportovní výživa

Sportovní výživa

Sportovní výživa

Objednávkové číslo: GRD978-80-247-2783-7

Běžná cena: 349,00 Kč
Naše cena: 335,00 Kč

Omlouváme se, ale zboží není skladem.

 

Autor: Nancy Clarková

Vydavatelství: Grada

Základní informace:
nové, přepracované vydání

Formát / stran: 17×24 cm, 352 stran
Datum vydání: 29.05.2009

Anotace

Čtvrté (u nás druhé) vydání Sportovní výživy autorky Nancy Clark významně přispívá k vyjasnění toho, kolik sacharidů, bílkovin a tuků bychom měli konzumovat. Vysvětluje, jak si z jídla udělat potěšení a vychutnávat si pestrou, chutnou a na živiny bohatou stravu, která přispěje k dosažení požadovaných cílů cvičení či tréninku. Tato kniha přináší nejnovější poznatky z oblasti stravování a sportovní výživy. Pokud chcete posunout svou výkonnost a zdraví na vyšší úroveň, může vám významně pomoci ve vašem snažení. Najdete zde odpovědi na otázky týkající se glykemického indexu, aminokyselin, energetických a sportovních nápojů, svalových křečí, organických potravin, nedostatku sodíku, regeneračních potravin, ale také tipy, jak tyto informace prakticky začlenit do sportovní i běžné výživy a tréninkového programu. Mějte na paměti, že výživa je nedílnou součástí tréninku! Toto nové, přepracované vydání je doplněno 71 recepty, které obohatí váš sportovní jídelníček. 

Obsah

Předmluva
Poděkování
Část I
Každodenní strava aktivních osob
1 Jak sestavit jídelníček s dostatkem energie
2 Zdravá strava pro dlouhý život
3 Snídaně - klíč k úspěšné sportovní výživě
4 Obědy a večeře doma i venku
5 Svačiny a záchvaty hladu
6 Sacharidy - zdroj energie pro svaly
7 Bílkoviny pro růst a opravu svalů
8 Doplňování tekutin
Část II
Strava pro sportovní úspěch
9 Příjem energie před výkonem
10 Příjem energie během výkonu a po něm
11 Potravinové doplňky a speciální sportovní potraviny
12 Nutriční potřeby související s věkem
Část III
Tělesná hmotnost a pohyb
13 Problémy s tukem
14 Jak budovat svaly a nepřibírat tuk
15 Redukce hmotnosti bez hladovění
16 Stravovací poruchy a posedlost jídlem
Část IV
Recepty pro vysokou výkonnost
17 Pečivo a snídaně
18 Těstoviny, rýže a brambory
19 Zelenina a saláty
20 Kuře a krůta
21 Ryby a mořské plody
22 Hovězí a vepřové maso
23 Fazole a tofu
24 Nápoje a ovocné koktejly
25 Svačiny a dezerty 

 

 

Revue

E-obchod

Důležité informace

Můj účet